سلام و وقت شما بخیر. در پاسخ به سوال های شما : الف) پاسخ سوال اول مثبت است. ب) در حال حاضر مدت زمان لازم برای رسیدگی به درخواست ویزای تحصیلی 13 هفته می باشد. وبسایت گروه استادکاران: گروه تلگرامی استادکاران: اینستاگرام استادکاران:
2021-10-05 09:23:00
خیلی ممنون از پاسخ شما. ? در خصوص احتمال رد شدن ویزای نفر همراه دانسجو، چه دلیلی میتونه منجر به این موضوع بشه؟ مدارک تحصیلی و کاری ( job offer موقع برگشت به ایران) و تمکن و سند خانه و ماشین و طلا همه کامل باشه.
2021-10-05 10:50:00
خواهش می کنم. برای پاسخ دادن به این سوال باید دو وضعیت زیر را به طور جداگانه بررسی کرد: الف) در صورتی که درخواست برای گرفتن ویزای مربوط به مجوز کار باز داده شود حضور شخص متقاضی این ویزا در کانادا یک فرصت شغلی را در کانادا اشغال خواهد کرد. در شرایط فعلی که هنوز هم آثار منفی ناشی از ویروس کرونا بر اقتصاد کانادا و وضعیت بازار شغلی آن احساس می شود به هر حال افسر مهاجرت در حین بررسی درخواست این نکته را هم درنظر خواهد گرفت. ب) در صورتی که درخواست مزبور برای گرفتن ویزای ویزیتوری (همراه) داده شود در این صورت باید این موضوع بررسی شود که آیا در درخواست قبلی که برای همسر این متقاضی داده شده بود ماندن همسرش در ایران بعنوان یک عامل تعیین کننده برای اثبات وابستگی های خانوادگی وی درنظر گرفته شده است یا نه. در صورتی که با خروج همسر از ایران، وابستگی های خانوادگی دانشجوی مزبور در ایران بسیار تضعیف شود ممکن است درخواست همسر دانشجو برای کسب ویزای ویزیتوری کانادا برای ملحق شدن به همسرش رد شود. وبسایت گروه استادکاران: گروه تلگرامی استادکاران: اینستاگرام استادکاران:
2021-10-08 09:53:00
خیلی ممنون از توضیحات تون. بله درخواست مجوز کار باز داده شده است. امیدوارم که موافقت شود. باز هم ممنون از توضیحاتتون
2021-10-08 09:55:00

Similar Question:

سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

تو فایل نامه پذیرش غیر از نامه پذیرش و نامه فاند باید مدارک تحصیلی و مدرک زبان یا چیز دیگه ای هم باشه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

دوستان با GPA 3.2 از صنعتی شریفیه سری ریکامعلوم پایهآیتلس 7شانسی برای فول فاند دارم ؟

دوستان معمولا بعد خبر پذیرش بهم بگن داریم برات دنبال فاند میگیریم ک بهت بدیم چقدر طول میکشه کسی میدونه

بعد از نامینیشن اگر oid باشیم چه مدارکی تو فدرال میخوان چون راهنمارو که خوندم فقط باید چند تا فرم پر میکردیم مثل ee نمیخواد دوباره کل مدارک (سابقه کار، فاند ستلمنت و …) بفرستیم؟
2021-08-31 04:45:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

کسی اخیرا برای ادامه ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا با رشته ی علوم کامپیوتر اقدام کرده که موفق به دریافت فاند شده باشه؟
2021-08-31 10:27:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] مهاجرت

من دانشجوی سال آخرم تو دانشگاه سراسری میخام برای امریکا و کانادا و انگلیس و استرالیا اقدام کنم برای PhD فول فاند هزینه ها از صفر تا صد حدودا چقد میشه؟ (شامل هزینه های خود اپلیکیشن ها، سفارت، ویزا و آزادسازی مدرک)
2021-09-01 13:49:00 #Canada [هزینه های] مهاجرت

خدمتان فقط اینکه اگر خودتون بورسیه شدید یا یکی از ، فاندی که دانشگاه به شما میپردازه ، جوابگوی هزینه های زندگی هست یا با کار دانشجویی(۲۰ساعت در هفته) هزینه های زندگی تک نفره تون یا دوستتون تامین میشه؟
2021-09-03 12:03:00 #Canada [هزینه های زندگی] مهاجرت

امروز نامه ineligible از ircc دریافت کردم در حالیکه فاند رو آپدیت کرده بودم،میتونه به علت تغییر سن باشه؟
2021-09-05 04:21:00 #Saskatoon [فاند] مهاجرت

خدمت خدمتتون داشتم آیا امکان گرفتن فاند تحصیلی بعد از گذروندن یک ترم تحصیل در دانشگاههای کانادا (اونهایی که فاند میدن) زیادتر میشه یا کمتر نسبت به اینکه از اینجا فاند بگیری اصلاامکانش وجود داره یا کلا دیگه نمیشه گرفت؟ شرایط خاصی داره؟
2021-09-07 10:04:00 #Canada [دانشگاههای کانادا] مهاجرت

بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 #Canada

، کسی میدونه research experience یک صفحه ای چقدر باب هست و چقدر میتونه خوب باشه، واسه اینکه همراه cv تو ایمیل اول اتچ بشه؟
2021-08-31 10:02:00 #Canada

بزرگوار بنده دو تا سوال داشتم آیا هزینه ی بیمهی وسیلهی نقلیه با گواهی نامهی اینترنشنال گرون تر از گواهی نامهی کانادایی هست؟ بنده ساکن البرتا هستم و همچنین اینکه بنده گواهی نامهی کرهای، ایرانی و اینترنشنال دارم شما پیشنهاد میکنید از طریق کدوم گواهی نامه برای گواهینامهی کانادایی اقدام کنم؟ سپاسگزارم ?
2021-09-04 21:42:00 #Canada

من چندتا سوال داشتم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم ۱- من دکتری مدیریت دارم و ۱۰ سال سابقه مرتبط و ۳۴ ساله هستم، امتیازم رو حساب کردم ۶۵ میشه با این امتیاز چقدر شانس دارم؟ ۲-برای اینکه بالاتر ببرمش تنها راهم اینه که فرانسه بخونم و امتیاز اونو بگیرم؟ ۳-آیا سابقه کار باید بعد از گرفتن مدرک دکتری باشه یا در حین دکتری هم قبول میکنن؟ ۴-من همسرم هم دقیقا شرایط من رو داره و اونم ۶۵ میگیره اگر من مین اپلیکنت بشم شرایط هسرم به امتیاز من کمکی نمیکه؟
2021-09-01 00:33:00 #Canada

دوستان کسی گواهی سو پیشینه انلاین گرفته؟ یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
2023-02-10 00:00:00 #Canada

سلام دوستانکسی میدونه دوره های مستر ۱ ساله و دوساله از نظر گرفتن اقامت کاری بعد از تحصیل فرقی میکنن یا نه؟ممنون
2023-02-10 00:00:00 #Canada